Visa logo Mastercard logo iDEAL logo
Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo
Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo
Producten

Rescue Sheet
Rescue Sheet

Rescue Sheet

Artikel-nr. : 43189
Levertijd : 3 werkdagen
Prijs incl. BTW :
€ 117,98
Prijs excl. BTW :
€ 97,50

Aantal:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Details


Rescue Sheet
Glijlaken voor onder een matras: evacueer bedlegerige patiënten met matras en al! Met de Rescue Sheet kunt u de patiënt zelfs gecontroleerd van trappen laten glijden.

Evacueren: statistisch gezien is de kans erg klein. In de praktijk blijkt echter dat het toch wel eens voorkomt. Bij een brand telt iedere seconde, snel en effectief handelen is geboden want een snelle evacuatie redt levens en de Rescue Sheet is dan het evacuatie hulpmiddel special ontwikkeld voor bedlegerige patiënten.

Bij een brand mogen de liften niet worden gebruikt, de Rescue Sheets bieden dan de helpende hand. Eén hulpverlener kan op een snelle en veilige manier de patiënt met matras en al gemakkelijk van het bed halen en overbrengen naar een veilige plek, ook al dient men daarvoor soms van een trappenhuis gebruik te maken.

Niet voor niets is dit evacuatiehulpmiddel het meest verkochte in Europa. De Rescue Sheets hebben in de afgelopen 10 jaar een enorme reputatie opgebouwd als veilig en efficiënt evacuatie hulpmiddel. Ruim 100.000 verpleegbedden zijn al voorzien van de Rescue Sheets.

Rescue Sheets worden gemaakt van een zeer hoogwaardig röntgen transparant en brandvertragend materiaal en glijden zowel op droge als op natte ondergrond. Eenvoudig in onderhoud, industrieel wasbaar onder 90°C en te drogen onder 70°C. Rescue Sheets zijn eenvoudig aan te brengen en dienen zich uit voorzorg permanent tussen het bed en het matras te bevinden. Leg de Rescue Sheets onder het matras en bevestig de vier elastieken om de hoeken van het matras. Zorg ervoor dat de vier fixatie banden +/- 5 cm uitsteken en daardoor snel bereikbaar zijn.

Vernieuwd model met rode fixatiebanden en trekklussen nog beter zichtbaar. Nu absoluut het beste product voor het veilig, eenvoudig en betaalbaar evacueren van bedlegerige en mindervalide personen. Wilt u meer weten of eens een testexemplaar ontvangen? Neem contact op met onze adviseurs.

Verkrijbaar in de volgende maten:
85x90 cm (standaard)
70x77 cm
78x84 cm
100x105 cm

Let op!
Vul bij opmerkingen de maat in.