Over ons

Bedrijfsprofiel

Dynastart Tools is leverancier van materialen voor de hulpverleningsmarkt en de industrie.

Historie

Begin jaren negentig begon Dynastart in een dubbele garagebox achter het woonhuis als revisiebedrijf voor dynamo’s en startmotoren, daar komt de naam Dynastart vandaan. In 1997 zijn we begonnen met het opbouwen van generatoren op hoogwerkers voor de bouw, hierdoor zijn we in contact gekomen met de brandweermarkt. In 2002 en 2004 heeft Dynastart B.V. de toen bestaande leverancier (HSV) en importeur (HEBO Trading) van het Lukas redgereedschap overgenomen. Begin 2009 is besloten om het bedrijf te splitsen in Dynastart B.V. en Dynastart Tools en is men gestart met het leveringsprogramma uit te breiden d.m.v. het leveren van materialen voor de hulpverleningsmarkt.

Activiteiten

Hulpverleningsmarkt

De kernactiviteiten zijn levering van hydraulische- en pneumatische redgereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en bepakkingsmaterialen voor de hulpverleningsmarkt.

Industrie

Een van de hoofdactiviteiten zijn levering van hydraulische- en pneumatische gereedschappen voor de industriële markt en het leveren van BHV / EHBO materialen voor bedrijven.

Service, onderhoud en keuring

Daarnaast is het verzorgen van onderhoud, keuring en certificering voor deze markten een van de activiteiten. Met een modern en geavanceerd breed wagen- en machinepark heeft Dynastart Tools alles in huis om een totaalservice op maat voor de klant te bieden.
Kwaliteit in de dagelijks werking wordt gewaarborgd door o.a. ISO 9001.

Markten en werkgebied

Tot de opdrachtgevers behoren zowel de diverse overheden zoals veiligheidsregio’s, brandweerkorpsen, defensie maar ook recycling bedrijven, demontage bedrijven, aannemers, productie industrie en het MKB. Het werkgebied bevindt zich door heel Nederland.

Toekomstvisie

Met de uitbreiding van de diensten (totaal keuring) en het leveringsprogramma heeft Dynastart Tools een stap in de toekomst gezet om verder te groeien.