Producten

Silkflame Phoenix in kunstofkist
Silkflame Phoenix in kunstofkist
Silkflame Phoenix in kunstofkist

Silkflame Phoenix in kunstofkist

Artikel-nr. : 43342-2017
Levertijd : 3 werkdagen
Prijs incl. BTW :
€ 2.539,79
Prijs excl. BTW :
€ 2.099,00

Aantal:

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Details


Silkflame Phoenix in kunstofkist
Vlamhoogte instelbaar tussen de 0 en 200 cm
Voorzien van oranje zijden doek dus ook in daglichtsituaties mooi resultaat
Meerdere vlambeelden door horizontale en verticale plaatsing
Zeer krachtige ventilator
Kantelbare Led verlichting
Ingebouwd in plastic box
Bekijk de video!?

De nieuwe silkflame is speciaal ontwikkeld voor brandweeroefeningen. De krachtige ventilator is geschikt om te gebruiken in combinatie met hoge concentraties oefenrook. Naast verticaal, is deze silkflame ook horizontaal gebruik te plaatsen. Ideaal voor het simuleren van meer complexe branden in situaties waarbij geen echt vuur gewenst is.

Vlam simulatie
Uniek is het rolsysteem voor het vlammendoek. De vlamhoogte is hiermee traploos instelbaar tussen de 0 en de 200 cm. De Led verlichting is eenvoudig mee te kantelen om bij elke vlamhoogte het meest optimale resultaat te kunnen behalen. Ook bij gebruik zonder doek is in combinatie met oefenrook een realistisch vlambeeld te simuleren.

Al het metaalwerk bestaat uit hoogwaardig roestvast staal. De gehele silkflame zit standaard in een euronorm kist gebouwd. Dit zorgt voor veel gemak tijdens opslag en transport. Deksel open, en draaien maar! Het afneembare netsnoer is makkelijk te vervangen in geval van bijvoorbeeld een draadbreuk. Afmetingen kist: 60x 40x 32,5 cm.

Voor een blusoefening kan CO2 of lucht worden gebruikt. Met een optionele stekker aan/uit afstandbediening is de Phoenix ook draadloos te bedienen.