Visa logo Mastercard logo iDEAL logo
Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo
Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo
Producten

SOLO S2 Personal Fire
SOLO S2 Personal Fire
Download meer info:S2Personal.pdf

SOLO S2 Personal Fire

Artikel-nr. : 40427
Levertijd : 3 werkdagen
Prijs : Op aanvraag

Aantal:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Details


SOLO S2 Personal Fire

De meest veelzijdige en robuuste warmtebeeldcamera van nu

De S2 Personal is ontworpen om iedere hulpverlener uit te rusten met een warmtebeeldcamera. Hierbij is rekening gehouden met een zo laag mogelijke prijsbarrière, wat het mogelijk maakt om meer hulpverleners uit te rusten met een warmtebeeldcamera. Dankzij de bij SOLO 5200Ti Core, de standaard gebruikte camera technologie, heeft de camera minder beperkingen en meer controle dan de reeds bekende warmtebeeldcamera's. SOLO Ti produceert alle onderdelen van de S2 Personal zelf.

De S2 Personal is 's werelds kleinste en lichtste in de hand gehouden camera en heeft toch een beeldscherm van 3,5" OLED. Belangrijkste kenmerk van OLED is dat het beeld scherper en helderder is dan dat van een LCD scherm die wereldwijd veel toegepast wordt in warmtebeeldcamera's.
Met een gewicht van slechts 5,4 kg en een gezichtsveld van 51° biedt de S2 Personal meer functionaliteit in een vorm die eenvoudiger is dan ooit te voren.

De S2 Personal is gemaakt van een brandvertragend, glas gevuld materiaal en wordt geleverd met een accu die aansluit op het systeem via een "klik"-systeem die gebruikt wordt in de hele camera reeks van SOLO Ti.

Verdere bescherming wordt geboden door de oversized Nomex handgrepen en een gevulkaniseerde rubberen rand rondom het beeldscherm.

De S2 Personal is ontworpen als een extra smalle camera en klein genoeg om met een clip makkelijk te worden bevestigd aan de brandweerkleding. Handgrepen aan de zijkant en een intrekbaar koord complementeren de robuuste uiterlijke veranderingen t.o.v. het model S2 Integrated.

De fabrieksklare specificaties zoals spot temperatuur, batterij niveau indicator, een kleurenkaart en zoom functie behoren alle tot de standaard uitrusting van de camera.
Vanaf heden zijn de volgende opties ook standaard uitgevoerd 4 kleuren kaart, kleur omzetten, video capture en image capture.

De voeding voor de S2 Personal komt rechtstreek van de reeds beproefde S2 Integrated accu en biedt de gebruiker met 4 batterijen een werktijd van 8 uur continu gebruik.

De S2 Personal wordt aangeboden met een standaard SOLO levenslange garantie van de fabrikant en een standaard garantie van 2 jaar op de elektrische componenten.

Technische kenmerken:
- Ultra klein design
- Weegt slechts 700 g
- 3.5 inch OLED display
- Groot zicht veld (51°)
- Gemaakt van vlam vertragend materiaal
- Levensduur batterij: bij continu gebruik 2,5 uur
- Intuïtieve en gebruiksvriendelijk
- 4 x oplaadbare batterijen en oplader

Certificaten
- CE goedgekeurd
- EN443
- EN136 & 137
- MED
- ISO 9001/2000