Visa logo Mastercard logo iDEAL logo
Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo
Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo
Producten

MultibloX

MultibloX
Multi Blox is Innovatief:
Elk onderdeel is tot in het kleinste detail doordacht en aangepast aan de behoeften van de hulpdiensten. Het gebruik van een speciale glas gevuld nylon biedt mogelijkheden voor design en functionaliteit.
Speciale verstelling voor een snelle nivellering, uitsparingen in de wig bieden de mogelijkheid om spanbanden te bevestigen
Dankzij uitsparingen is de plaat geschikt voor een hydraulische cilinder. Capaciteit belasting tot 320 kN!

Het wig-stabilisatiesysteem:
Horizontaal tillen met slechts een wig! Dankzij een gepatenteerd systeem een parallelle verschuiving door slechts een wig. Het voertuig kan niet alleen worden gestabiliseerd, maar zelfs worden opgetild. De hoek van de wig is zo berekend dat deze niet kan wegschieten door de druk van bovenaf. Een groot pluspunt voor de veiligheid van hulpverleners. Het systeem werd getest met een belasting van 40 ton.

Duurzaam:
De glasvezel dat gebruikt wordt is uiterst duurzaam. Houten systemen hebben vooral te maken met vochtproblemen met zwelling, rotte, verzachten, etc.
MultibloX splintert niet en het materiaal verzacht niet met de tijd.
U kunt rekenen op stabiliteit van het systeem voor vele jaren.

Uitbreidbaar:
Dankzij het Lego principe kan MultibloX bijna willekeurig worden uitgebreid, elk onderdeel kan afzonderlijk worden besteld - afgestemd op uw wensen.

Uw troef van veiligheid:
Het materiaal verandert van geluid onder belasting de hulpdiensten kunnen door een lichte klop op het materiaal horen of het belast is (licht geluid = geen belasting, donker, dof geluid = belasting).


Download deze PDF voor uitgebreide informatie.Prijs op aanvraag


1 pagina's -   1