Service & Keuring

Een brandweerkorps of een bedrijf moet altijd op haar materialen kunnen vertrouwen.
Het is daarom belangrijk dat uw materialen goed worden onderhouden en periodiek worden gekeurd, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Brandweerkorpsen

Wij verzorgen voor u het gehele onderhoud, inspectie en de keuring van uw brandweermateriaal.
Het grote voordeel voor u:

  • Uw voertuigen en materialen hoeven niet langer op verschillende tijdstippen bij diverse bedrijven beschikbaar gesteld te worden.
  • Hiermee beperkt u het aantal dagen dat u uw voertuigen en materialen buiten dienst heeft staan.
  • De werkzaamheden worden in overleg “op maat” uitgevoerd.

Klik hier voor uitgebreide informatie over het keuren van brandweermaterialen

Bedrijven

Bij het werken met hijs- en hefmiddelen, gereedschappen etc. zijn de veiligheid en betrouwbaarheid van groot belang maar ook de kwaliteit en de juiste werking van deze materialen. Om dit te kunnen realiseren dienen de materialen goed te worden onderhouden en periodiek te worden gekeurd.

Algemeen

Onze servicemonteurs / keurmeesters zijn opgeleid en gecertificeerd tot een deskundig en onafhankelijk EKH keurmeester deze komt bij u op locatie voor het verzorgen van de keuring, reparatie en het onderhoud van uw materiaal. Hiermee wordt alles door ons gerapporteerd en gecertificeerd en krijgt u een rapport van de uitgevoerde werkzaamheden inclusief de bijhorende rapporten en certificaten. Indien u een contract afsluit krijgt u enige tijd voor de volgende keuringsdatum een bericht voor de planning van de opvolgende keuring.

Klik hier voor een overzicht met aanbevolen EKH keuringstermijnen hijs- & hefmiddelen

Contact

Neem contact met Wim Doest op voor een afspraak.
Tel nr. 085-0060190
of mail naar wim@dynastarttools.nl