Visa logo Mastercard logo iDEAL logo
Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo
Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo
Producten

Seiz handschoenen

Seiz handschoenen
Seiz handschoenen
De hand is het meest delicate instrument dat de natuur ooit heeft gemaakt. Echter zijn handen veel meer dan dat alleen. Met hen kunnen mensen hun omgeving voelen en begrijpen. Een sterke handdruk of een bemoedigend klopje op de schouder zeggen meer dan woorden kunnen uitdrukken.

Helpende handen zijn blootgesteld aan vele gevaren; brandweer, politie en andere reddingsdiensten pakken aan wanneer hulp nodig is, dat is de reden dat hun handen speciale bescherming verdienen.

De handschoenen van Seiz beschermen handen al meer dan 40 jaar, Seiz produceert handschoenen die zekerheid combineren met tastgevoel. Dankzij de modernste materialen zijn ze robuust genoeg om te beschermen tegen kou, hitte en scherpe randen. Dit terwijl u de flexibiliteit van uw hand houdt zodat deze zelfs onder extreme omstandigheden hetzelfde blijft; namelijk een precisie-instrument.

Voordat de handschoenen vrijgegeven worden voor verkoop, worden ze uitgebreid getest in een laboratorium en de praktijk. Een inspanning die de moeite waard is: Wereldwijd vertrouwen miljoenen brandweerlieden, politieagenten en reddingswerkers Seiz hun handen toe, te beschermen met Seiz handschoenen.


Download deze PDF voor uitgebreide informatie.


Geen artikelen gevonden in huidige selectie.