Producten

Oefenpop BHV coronaproof
Oefenpop BHV coronaproof
Oefenpop BHV coronaproof
Download meer info:Oefenpop BHV corona proef.pdf

Oefenpop BHV coronaproof

Artikel-nr. : 80031-1
Maat: Pop
Levertijd : 5 werkdagen
Prijs incl. BTW :
€ 549,15
Prijs excl. BTW :
€ 453,84

Aantal:

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Details


Oefenpop BHV coronaproof

Het idee van de oefenpop BHV coronaproof is ontstaan n.a.v. de wijzigingen in het branche protocol voor BHV organisaties.

Dat betekent dat alle handelingen nu op 1,5 meter afstand uitgevoerd dienen te worden of er gebruik dient gemaakt te worden van een “oefenpop BHV coronaproof” in plaats van een cursist. Denk aan Routek, stabiele zijligging, heimlich, etc…

Onze oefenpop BHV coronaproof onderscheidt zich van alle andere “poppen” omdat oefenpop BHV coronaproof gefabriceerd wordt van materiaal wat tig keer per dag gereinigd kan worden met alcohol (1 van de nieuwe voorwaardes)!

Afmeting: 183x70x17cm
Gewicht: 7 kg

Wetgeving:
Alle handelingen die een BHV organisatie moet verrichten moeten op 1,5 meter volgens RIVM. Nieuw branche protocol gemaakt voor ministerie om goed gekeurd te worden om 1-6 weer te beginnen met trainen. Hierin staat: elke cursist moet zijn eigen oefenmiddelen hebben en geen oefeningen op elkaar uitvoeren. Dat waren normaal 4 stuks: routek, voormalig heimlich (buikstoten), stabiele zijligging en buik-rug draaien. Daarnaast moeten alle hulpmiddelen die gebruikt worden gedesinfecteerd worden met alcohol (ondanks dat je ook al handschoenen aan hebt)