Visa logo Mastercard logo iDEAL logo
Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo
Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017


Lukas eDRAULIC accu redgereedschap voor VRU

Het jaar 2017 heeft veel mooie ontwikkelingen voor DynastartTools gebracht, graag willen wij daar het tekenmoment bij de Veiligheidsregio Utrecht kort benoemen.

Dynastart Tools heeft de aanbesteding voor Hydraulisch Redgereedschap voor zowel accu redgereedschap (114 sets) als slang redgereedschap (13 sets) gewonnen. Dit werd beklonken met (veel) taart en het uitspreken van vertrouwen en een goede samenwerking.

Dankbaar zijn wij ook voor de andere gewonnen aanbestedingen bij verschillende veiligheidsregio's in diverse productgroepen o.a. brandslangen, watervoerende armaturen, div. bepakkingsmaterialen, uitruklaarzen en handschoenen, dit is teveel om te benoemen in deze nieuwsbrief maar de dankbaarheid is er niet minder om.

 


Training Academy

Er is weer nieuw leven in de Dynastart Tools Training Academy, mede door het aantrekken van een nieuwe mankracht binnen Dynastart Tools namelijk Edwin Wezenbeek,
bieden wij vanaf heden naast alle materialen van Paratech ook de Paratech trainingen aan. Deze trainingen kunt u vinden op onze website samen met de al bekende trainingen
die vele van u bij de Dynastart Tools Training Academy hebben gevolgd.

  

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Nieuw product

Dynastart Tools levert vanaf begin 2018 de hulpverlenings helmen van het merk KASK. KASK is zeker geen onbekende, KASK is een gevestigd merk in de wielersport, bergbeklimmen, skiën en winnaar van de iF Design Award en de Red Dot Award.

 

Klik op de afbeelding voor meer informatie.


Prettige Feestdagen!

Het team van Dynastart Tools wenst u prettige feestdagen toe met een mooi uiteinde.


Klik op de afbeelding voor meer nieuwe producten.Nieuwsbrief December 2018
Lees verder...


Vakbeurs eRIC 18 & 19 april 2018
Lees verder...


Nieuwsbrief December 2017
Lees verder...


Nieuwsbrief voorjaar 2017
Lees verder...


Nieuw dealerschap
Lees verder...Bekijk hier ons Nieuws archief