Visa logo Mastercard logo iDEAL logo
Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo
Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo

BANG VOOR WATER? WIJ NIET!!!!


Eindelijk is het hele assortiment eWXT redgereedschap van LUKAS compleet.

Onze eDraulic waterdichte eWXT redgereedschappen bieden de gebruikelijke krachtige prestaties, hoge snelheid en bewezen veiligheid van LUKAS. 

Redgereedschap in combinatie met de technologische innovaties van een axiale zuigerpomp, een elektromagnetisch ventiel en een borstelloze motor. 

Daarnaast is er onze nieuwste innovatie: Alle eWXT redgereedschappen zijn waterbestendig en maken het mogelijk om in zware regenval, hoogwater of zelfs onder water te werken.

      

Wilt u meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op of klik op de afbeelding.


TS schaar S 378 eWXT

Naast onze complete eWXT-serie presenteren we met trots onze nieuwe tankautospuit schaar die samen met S 789 eWXT ons pakket van scharen uitbreidt.


We hebben de uitstekende feedback over de bladgeometrie van onze S799 (E2) vanuit de markt ter harte genomen en dit gebruikt om deze schaar te ontwikkelen.

Door de bekopening van 202 mm, die tot aan de centraalbout nauwelijks afneemt , maakt het in combinatie met een hoge bekdiepte mogelijk om het te knippen materiaal met één knip volledig af te knippen. Hiermee besparen we veel tijd, omdat slechts één in plaats van twee knippen nodig is en hierdoor ook de veiligheid toeneemt, omdat in tegenstelling tot de toepassing van twee zijdelingse knippen, de mespunten het harde materiaal van de B-stijl niet raken. Door zijn lage gewicht van 18,4 kg (excl. accu) en zijn goede gewichtsverdeling is deze schaar ook zeer ergonomisch.

          

Daarnaast heeft deze schaar de bekende kenmerken zoals de borstelloze motor, de nieuw ontwikkelde axiale zuigerpomp en de mogelijkheid om de schaar te gebruiken met onze unieke 9Ah batterij waarmee tot 60 minuten gewerkt kan worden, ook in 3 meter diep zoet water.

Wilt u meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op of klik op de afbeelding.Klik op de afbeelding voor meer nieuwe producten.Nieuwsbrief Najaar 2020 Rookbestrijding en oefenmaterialen
Lees verder...


Nieuwsbrief Mei 2020
Lees verder...


Lukas waterdicht accu redgereedschap
Lees verder...


Nieuwsbrief April 2019
Lees verder...


Nieuwsbrief December 2018
Lees verder...Bekijk hier ons Nieuwsarchief