Visa logo Mastercard logo iDEAL logo
Rabobank logo ING logo ABN-AMRO logo SNS logo Frieslandbank logo
Van Lanschot logo ASN logo Deutsche Bank logo Triodos logo
Producten

Vehicle Extrication-The Next Generation
Vehicle Extrication-The Next Generation
Vehicle Extrication-The Next Generation

Vehicle Extrication-The Next Generation

Artikel-nr. : 94-90-01
Levertijd : Wordt speciaal besteld, levertijd onbekend
Prijs incl. BTW :
€ 42,35
Prijs excl. BTW :
€ 35,00

Aantal:
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

Details


Vehicle Extrication-The Next Generation

Het 290 pagina's tellende hardcover leerboek biedt een uitgebreide leidraad voor iedereen die betrokken is bij de redding van verkeersongelukken.
Naast de technische aspecten van bevrijding, veiligheid, voertuigbouw, techniek en elektra en een breed scala aan technische processen en ontwikkelingen,
Het boek "Vehicle Extrication - The Next Generation" gaat in detail in op andere factoren die bijdragen aan een veilige en succesvolle reddingsoperatie. Inclusief inzetplanning, de menselijke factor en training over hoe je continu kunt verbeteren. Omdat de bevrijding uit voertuigen een echt wederzijds proces is, is “Vehicle Extrication - The Next Generation” niet alleen geschreven voor de brandweer maar ook voor verpleegkundige, artsen en paramedici die routinematig een absolute kritische rol spelen in elke reddingsoperatie.
“Vehicle Extrication - The Next Generation” biedt uitgebreide begeleiding bij veel van de meest geoefende technische evoluties en processen die worden gebruikt tijdens de bevrijding uit voertuigen. In het boek worden ze gepresenteerd als "datasheets", elk met een QR CODE die u direct naar een instructievideo en PDF download brengt.
Vehicle Extrication - The Next Generation is niet alleen geschreven met de huidige hulpverleners in gedachten, maar houdt rekening met de toekomstige beoefenaars in zowel de technische als de medische aspecten van bevrijding uit voertuigen.
In het begin is het boek beschikbaar in het Engels maar in de nabije toekomst zullen meer taalversies volgen.